Despre noi

JSP

Este o companie specializata in productia de linii vestimentare pentru balet si dans, precum si pentru sportivii de performanta si amatori. Design-ul propriu asigura colectii particulare si produse disponibile in magazinul nostru.
De la echipamentul, increderea in fortele proprii si pana la cunoasterea adversarilor, fiecare element in parte are importanta lui In atingerea performantei, indiferent de domeniul sportiv (…).
Primii pasi de dans sau prima lectie de balet sunt baza unor vise. Aceste momente sunt foarte importante in viata celor mici, si noi dorim sa le imbratiseze cu drag. De aceea JSP produce costume speciale de balet si echipament pentru dans, prin care micii artisti sa isi scoata in valoare gratia si eleganta caracteristica varstei, si sa le ofere bucuria de care au nevoie.

Pasiunea noastra

La fel ca toti oamenii care iubesc sportul si miscarea, si noi ne conducem dupa principiile care aduc performanta si bucurie. Autoperfectiunea, integritatea si onestitatea si dorinta de a avansa permanent sunt valorile care ne inspira pe noi, cei de la JSP, in a ne ridica la standardele clientilor nostri.

Materiale folosite

Folosim numai materiale de inalta calitate produse in UE. Acestea contin microfibre si elastan, precum si alte tipuri speciale de materiale.
Experienta noastra- peste 10 ani de experienta in realizarea costumelor de concurs si de antrenament pentru cluburile de gimnastica. In ultimii ani aria de experienta s-a largit, incluzand costume de balet, dans, patinaj, fitness, atletism si tenis.

Magazin

Va asteptam in Str. Sf. Vineri, Nr. 25, Bucuresti (Zona Unirii) unde magazinul Joy Sport Performance va pune la dispozitie echipament specializat de balet, dans, fitness, gimnastica si tenis.

Avem o solutie si pentru cei din afara Bucurestiului sau cei ce pur si simplu nu dispun de timpul necesar unei vizite la magazin.
JSP a lansat magazinul on-line care va sta la dispozitie in permanenta la un singur click distanta: www.jspmag.ro

Top

Nu ezitati sa ne contactati: (021) 210.17.60

Va vom tine la curent cu ultimele noutati!